Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2008

ΛΕΥΚΗ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΤΗΣ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΒΟΛΟΥ

Ισοπαλία χωρίς τέρματα (0-0) παραχώρησε η Βέροια στον Ολυμπιακό Βόλου. Παρά την υπεροχή της, δεν μπόρεσε να πετύχει ένα τέρμα για να φτάσει στη νίκη. Στο πρώτο μέρος η Βέροια είχε ελαφρά πρωτοβουλία κινήσεων και στάθηκε άτυχη στο 20’ όταν το ανάποδο ψαλίδι του Τριάντου χτύπησε στο κάθετο δοκάρι. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου όμως στάθηκε και τυχερή δυο λεπτά αργότερα όταν ο Κελπέκης απόκρουσε με υπερένταση δυνατή κεφαλιά του Κάτσικα μετά από κόρνερ. Άλλη μια καλή στιγμή για τους γηπεδούχους σημειώθηκε στο 25’ όταν ο Καμάλ με διπλή προσπάθεια δεν μπόρεσε να νικήσει τον Βεζυρίδη μέσα από την περιοχή. Στο δεύτερο ημίχρονο η Βέροια συνέχισε να έχει την υπεροχή αλλά δεν βρήκε τρόπο να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα. Στο 60’ ο Καπίας δεν μπόρεσε να στείλει την μπάλα στα δίχτυα και στο 73’ η κεφαλιά του Βασιλακάκη έφυγε άουτ.
ΒΕΡΟΙΑ: Κελπέκης, Βέρτζος, Τριάντος, Αλεξίου (46’ Βασιλακάκης), Καπίας, Κόλτσης, Βέλα Τζούνιορ, Κριβοκάπιτς (78’ Ζέλσον), Χαλαουάνι, Γαβριλόπουλος, Καμάλ (46’ Ζουλίνιο).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Βεζυρίδης, Κάτσικας, Ραγκουέλ (90’ Γεροντίδης), Ιωάννου (90’ Τσουλάκος), Ιραλά, Πακάλτσης, Γιακακόγλου (59’ Γκαρσία), Ματζέρνικ, Στεφανίδης, Κοντέων, Αλβάρεζ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: