Τετάρτη 5 Νοεμβρίου 2008

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΚΑΣΚΕΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ώρα 11.00 Δ.Α.Κ. ΑΙΓΙΝΙΟΥ
ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ - ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ»
Τελικό αποτέλεσμα 64 – 68 (18-16), (22-21),(10-20),(14-11)

Κυριακού Ζήσης (προπονητής) Ρουσόπουλος 6, Τσιλιόπουλος 4, Παντόπουλος, Τριανταφύλλου 3, Σταμκόπουλος 0, Πουαρίδης 17, Περνετζής, Γιοβανόπουλος 14, Γκιουρτζής 19, Τσιμόπουλος 3, Ζήνας 2, Πλωμαρίτης
Μετά από ένα πολύ ενδιαφέροντα αγώνα οι παμπαίδες του ΓΑΣ κατάφεραν να πάρουν τη νίκη στο κλειστό του Αιγινίου απέναντι στην τοπική ομάδα.
Ο αγώνας κρίθηκε από την πολύ καλή εμφάνιση της ομάδας στο τρίτο δεκάλεπτο, στο οποίο η ομάδα μας κατάφερε να επιβάλλει το ρυθμό της και να προηγηθεί στο σκορ και παρά την πίεση που δέχτηκε στο τέλος, κράτησε τη νίκη.

3. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ώρα 16.00 Δ.Α.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» - ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΒΕΡΟΙΑΣ
Τελικό αποτέλεσμα 3 – 0 (25 – 19), (25 – 16), (25 – 23), Διάρκεια 73΄
Μυλωνάς Αργύρης (προπονητής) – Στογιαννοπούλου, Παπαεμμανουήλ, Τσιβοπούλου, Τόζογλου, Γελαστοπούλου, Παπαδοπούλου Ξαν. Περηφανοπούλου, Θεοδωρακοπούλου, Παπαδοπούλου Ελ., Κυνηγοπούλου, Σβέδρακ, Ζγκούρα (λίμπερο)
Στο αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα του Ποσειδώνα Βεροίας η ομάδα των γυναικών επιβλήθηκε άνετα με 3-0 σετ βρίσκοντας αντίσταση μόνο στο τρίτο σετ.
Οι κοπέλες ήθελαν εκτός από τα λουλούδια να προσφέρουν στον προπονητή τους κ. Αργύρη Μυλωνά για την ονομαστική εορτή και μία καλή εμφάνιση ώστε να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις από την ήττα της προηγούμενης αγωνιστικής στην Κοζάνη. Πέτυχαν έτσι μία εύκολη νίκη απέναντι σε μία νεανική ομάδα δείχνοντας σε μερικά σημεία τη διαφορά που υπάρχει τόσο σε σωματικά προσόντα, τεχνικές δυνατότητες αλλά και αγωνιστικές παραστάσεις.
Παρόλη τη βελτίωση στην απόδοση και σε αυτό το παιχνίδι υπήρξαν κάποια διαστήματα που η ομάδα παρουσίασε εμφανείς αδυναμίες σε επίπεδο συνεργασίας και ομοιογένειας. Ελπίζουμε ότι με τη συνδρομή του προπονητή και των πιο έμπειρων παικτριών σύντομα θα ξεπεραστούν αυτές οι αδυναμίες και η ομάδα στη συνέχεια θα παρουσιάσει το πραγματικό της πρόσωπο με διάρκεια σε καλή και ποιοτική απόδοση ώστε να μπορέσει να πετύχει τους στόχους που έβαλε από την αρχή της χρονιάς. Άλλωστε οι μεγάλες δυνατότητες των κοριτσιών που στελεχώνουν την ομάδα, οι συντονισμένες προσπάθειες που καταβάλλονται από τον προπονητή τους και ο χρόνος που διαθέτουν αποτελούν τις προϋποθέσεις ,ώστε το αποτέλεσμα αυτής της προσπάθειας να είναι το καλύτερο.

4. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΚΥΡΙΑΚΗ 2 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2008 ώρα 16.00 Δ.Α.Κ. ΣΚΥΔΡΑΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Τελικό αποτέλεσμα 0 – 3 (16 – 25), (15 – 25), (22 – 25) Διάρκεια 68΄
Μυλωνάς Αργύρης (προπονητής) – Στογιαννοπούλου, Γελαστοπούλου, Παπαδοπούλου Ξαν. Περηφανοπούλου, Θεοδωρακοπούλου, Κυνηγοπούλου, Παπαδοπούλου Ελ. Πολίτη, Παπαδοπούλου Αν., Σβέδρακ, Ζγκούρα (λίμπερο)
Πιστοποιώντας τη σαφή διαφορά που υπάρχει φέτος ανάμεσα στην ομάδα των νεανίδων και τις υπόλοιπες ομάδες ο ΓΑΣ έφτασε πολύ άνετα σε μία ακόμα νίκη, αυτή τη φορά απέναντι στην ομάδα της ΣΚΥΔΡΑΣ με 3 – 0 σετ. Παρά την απουσία της Παπαδοπούλου Ξανθ. η οποία καλύφθηκε εναλλακτικά από την πολύ καλή παρουσία της Σβέδρακ, αλλά και τη συνολική προσπάθεια των άλλων παικτριών η ομάδα έδειξε σε ένα ακόμα παιχνίδι ότι φέτος μπορεί να φθάσει πολύ ψηλά. Η δουλειά που γίνεται στο τμήμα από τους προπονητές, η συμμετοχή στις προπονήσεις, ο χρόνος που διατίθεται για την προετοιμασία, η διάθεση, η προσωπικότητα και το ταλέντο συνθέτουν ένα μίγμα που πιστοποιεί από αγώνα σε αγώνα τις δυνατότητες της ομάδας και ασφαλώς δίνουν την ευκαιρία στον προπονητή κ. Μυλωνά αλλά και στους υπεύθυνους του τμήματος να καμαρώνουν αυτή την ομάδα..

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

1 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6

2 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ 5

3 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 4

4 ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 3

5 ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 2

6 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 2

7 ΑΣ ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 1

8 ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 1

9 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡ. 0

10 ΦΣΦ ΑΡΙΣΤ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ -6


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΝΕΑΝΙΔΩΝ


ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 10

Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 7

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ 7

ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 6

ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ 6

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ & ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: