Κυριακή 16 Νοεμβρίου 2008

ΕΥΚΟΛΑ Η ΒΕΡΟΙΑ ΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ ΜΕ 2-0

Σε ανοδική τροχιά έδειξε πως βρίσκεται η ΒΕΡΟΙΑ, η οποία παίζοντας καλό ποδόσφαιρο, επικράτησε σχετικά εύκολα της Καστοριάς με 2-0 στο Δημοτικό στάδιο. Οι 1.200 φίλαθλοι που βρέθηκαν στις κερκίδες, είδαν την «βασίλισσα» να επιβάλει το παιχνίδι της στο πρώτο μέρος, σκοράροντας δύο φορές και χάνοντας αρκετές ακόμη ευκαιρίες για να πετύχει περισσότερα τέρματα. Στην επανάληψη οι Βεροιώτες έκαναν συντήρηση δυνάμεων, δίνοντας περισσότερο χώρο στους φιλοξενούμενους, οι οποίοι προσπάθησαν να πετύχουν το γκολ που θα τους έβαζε ξανά στο παιχνίδι, χωρίς όμως να τα καταφέρουν.
Το σκορ άνοιξε στο 10’ ο Κριβοκάπιτς με κεφαλιά «ψαράκι», ύστερα από σέντρα του Γαβριλόπουλου, ενώ ο Τριάντος ένα λεπτό πριν τη λήξη του ημιχρόνου διπλασίασε τα τέρματα της «βασίλισσας» με καρφωτή κεφαλιά και πάλι έπειτα από σέντρα του Αλέξη Γαβριλόπουλου.
ΒΕΡΟΙΑ: Κελπέκης, Βέρτζος, Κόλτσης, Καπίας, Βασιλακάκης (30’ Σαββίδης), Τριάντος, Βέλα Τζούνιορ, Κριβοκάπιτς, Χαλαουάνι (85’ Δρούγας), Τζέλσον (65’ Καραλιόπουλος), Γαβριλόπουλος.
ΚΑΣΤΟΡΙΑ: Βασιλειάδης, Δημητρουσόπουλος (46’ Φλινδρής), Κακαβός (46’ Κλάζογλου), Ιασωνίδης Θ., Ιασωνίδης Κ., Μωραΐτης, Σινάνι, Παπαδόπουλος, Χατζηβασιλειάδης (68’ Κυρκόπουλος), Χαλίμι, Σικαλόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: