Παρασκευή 24 Οκτωβρίου 2008

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ TΟΥ ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Το Δ.Σ. του ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» συγχαίρει τους καλαθοσφαιριστές της ανδρικής ομάδας και τον προπονητή κ. Αθανασιάδη για την πρώτη νίκη που πέτυχαν στο πρωτάθλημα της Γ΄ εθνικής κατηγορίας. Επίσης και τις νεάνιδες του τμήματος βόλεϊ και τον προπονητή τους κ. Μυλωνά για την εμφάνιση και τη νίκη τους στο πρωτάθλημα απέναντι στην ομάδα των Γιαννιτσών.

Επίσης το Δ.Σ. εκφράζει τις ιδιαίτερες ευχαριστίες του στον Δημοτικό σύμβουλο κ. Μεσσαλά Παν. (υπεύθυνος για το γυμναστήριο του 2ου Γυμνασίου) και τον αντιδήμαρχο κ. Ανεσίδη Νικ. για τις ενέργειες τους ώστε να καταστεί το γήπεδο έτοιμο και να φιλοξενήσει τους αγώνες της ομάδας μας. Επισημαίνουμε όμως ότι πρέπει να γίνουν συνολικά και άλλες προσπάθειες και παρεμβάσεις ώστε το συγκεκριμένο γυμναστήριο αλλά και όλοι οι άλλοι αθλητικοί χώροι να ολοκληρωθούν και να παραδοθούν στους αθλητές για να μπορούν να αυτοί απερίσπαστοι να αθλούνται και να χαρίζουν στην περιοχή μας διακρίσεις. Έτσι θα αποδώσει και η φιλοσοφία του Συλλόγου μας που βασίζεται μόνο σε παιδιά από την περιοχή και ενισχύει την προσπάθεια τους.

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΚΑΣΚΕΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 18 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 ώρα 12.00 Δ.Α.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ - Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ
Τελικό αποτέλεσμα 56 – 100
Δεν τα κατάφεραν οι παμπαίδες του ΓΑΣ στο αγώνα του Σαββάτου απέναντι στην ομάδα του Α.Ο.Κ. Βεροίας και τελικά ηττήθηκαν με το βαρύ 100-56. Μόνο στη πρώτη περίοδο η ομάδα του Ζ. Κυριακού παρακολουθούσε στο σκορ τους αντιπάλους (ισόπαλο 23-23), στη συνέχεια όμως η ομάδα άλλαξε , αφού με βάση τον κανονισμό πρέπει να πάρουν ίσο χρόνο συμμετοχής όλοι οι παίκτες στο πρώτο ημίχρονο και η διαφορά δυναμικότητας άρχισε να γίνεται εμφανής και στο τέλος η διαφορά στο σκορ να φθάνει στη μέγιστη τιμή της. Ασφαλώς και παρά την πρώτη ήττα η ομάδα έχει τη δυνατότητα να παίξει καλύτερα αφού ενσωματωθούν σε αυτή και αφομοιώσουν τον τρόπο παιχνιδιού τα νέα παιδιά που εντάχθηκαν φέτος στο τμήμα.

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 26 Οκτ 2008 ώρα 10.00 ΔΑΚ Αλεξάνδρεια;
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Πρωτάθλημα Παίδων)
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Δευτέρα 27 Οκτ 2008 ώρα 19.00 ΔΑΚ Βικέλα;
ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ (Πρωτάθλημα Εφήβων)

2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2008 ώρα 16.00 Δ.Α.Κ. ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ - ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
Τελικό αποτέλεσμα 2 – 3 (26 – 24), (19 – 25), (18 – 25), (25 – 20) (13 – 15) Διάρκεια 135΄
Μυλωνάς Αργύρης (προπονητής) – Στογιαννοπούλου, Γελαστοπούλου, Παπαδοπούλου Ξ. Περηφανοπούλου, Θεοδωρακοπούλου, Κυνηγοπούλου, Παπαδοπούλου Ε. Πολίτη, Σουκολλάρη, Σβέδρακ, Ζγκούρα (λίμπερο)
Έσπασε το ρόδι η ομάδα των νεανίδων, γιατί μετά από πολύ καιρό κατάφερε να πάρει νίκη απέναντι σε ομάδα του Μ. Αλεξάνδρου Γιαννιτσών, σε μια κόντρα που κρατάει καιρό και είναι προς όφελος του αθλήματος αφού μέσα από αυτά τα παιχνίδια αναβαθμίζεται το επίπεδο του βόλεϊ της περιοχής. Κερδισμένοι οι φίλαθλοι που ακολούθησαν την ομάδα και παρακολούθησαν ένα παιχνίδι υψηλού επιπέδου το οποίο θα μπορούσε η ομάδα μας να το κερδίσει με 3-0 σετ εάν μία λανθασμένη απόφαση των διαιτητών στο 23-24 του πρώτου σετ δεν έδινε τη δυνατότητα στους τοπική ομάδα να ισοφαρίσει και τελικά να το κερδίσει. Αυτή η εξέλιξη όμως φαίνεται να πείσμωσε τις παίκτριες μας που επανήλθαν και κέρδισαν τα επόμενα σετ αρκετά εύκολα και τελικά τη νίκη στη διαδικασία του τάι-μπρέικ. Η ομάδα έδειξε χαρακτήρα απέναντι σε παίκτριες που φέτος αγωνίζονται στην Α2 εθνική κατηγορία των γυναικών και κατά διαστήματα απέδωσε πολύ καλά αποδεικνύοντας τις πολύ μεγάλες δυνατότητες και προοπτικές που έχει ως επιστέγασμα της δουλειάς που γίνεται στο τμήμα από τον κ. Α. Μυλωνά. Η νίκη στηρίχθηκε στην πολύ καλή αμυντική προσπάθεια (υποδοχές – άμυνες) που έδινε τις ευκαιρίες να κερδηθούν πολλοί πόντοι στις κόντρα επιθέσεις. Στην πρώτη γραμμή των παικτριών που διακρίθηκαν βρίσκονται η Περηφανοπούλου Θ. με το έξυπνο παιχνίδι της και η Παπαδοπούλου Ξ. που τελείωσε πολλές φάσεις. Ασφαλώς για να κερδηθεί η νίκη σε ένα τέτοιο παιχνίδι δεν μπορεί να υπάρχει αθλήτρια που να μην έδωσε την ψυχή αποδίδοντας τα μέγιστα. Η Στογιαννοπούλου που κατηύθυνε με μαεστρία το παιχνίδι, οι Θεοδωρακοπούλου, Ζγκούρα και Παπαδοπούλου Ελ. Παίζοντας άριστα αμυντικά, η Γελαστοπούλου που κέρδισε τις περισσότερες μάχες στο φιλέ, Η Κυνηγοπούλου με τη συμμετοχή της στο καθοριστικό πέμπτο σετ, ήταν όλες υπέροχες.
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ: Κυριακή 26 Οκτ 2008, ώρα 16.00 ΔΑΚ Αλεξάνδρειας
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ – ΓΑΣ ΚΙΛΚΙΣ
Επίσης το Σάββατο 25 Οκτωβρίου 2008 αρχίζει το πρωτάθλημα των γυναικών με την ομάδα μας να αγωνίζεται στην ΚΟΖΑΝΗ με τον ΓΣ Κοζάνης στις 18.00

ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ & ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: