Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2008

ΝΕΟΣ ΘΡΙΑΜΒΟΣ ΤΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ ΝΙΚΗΣΕ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΜΕ 3-0 ΤΗΝ ΦΛΩΡΙΝΑ

Πήρε φόρα η Αλεξάνδρεια και δεν την σταματάει κανείς στο δρόμο για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Κάνοντας τέσσερα στα τέσσερα νικώντας και την Φλώρινα εκτός έδρας με 3-0, έμεινε μόνη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.
Η Αλεξάνδρεια έδειξε καλά στοιχεία και αντιστάθηκε στην πίεση των πρώτων λεπτών που άσκησαν οι γηπεδούχοι.
Αυτό όμως που δεν κατάφερε η ομάδα της Φλώρινας το κατάφερε στο 16ο λεπτό η Αλεξάνδρεια θέτοντας την βάση για μία θριαμβευτική νίκη.
Ο ρυθμός του αγώνα ήταν πολύ καλός αφού οι δύο ομάδες έπαιξαν ανοιχτά δημιουργώντας πολλές ευκαιρίες μπροστά στις δύο εστίες. Το ημίχρονο έκλεισε με την Αλεξάνδρεια να προηγείται με ένα γκολ.Το 2ο ημίχρονο ξεκίνησε με την Αλεξάνδρεια να αιφνιδιάζει με ένα δοκάρι στα πρώτα λεπτά και στην αμέσως επόμενη φάση να πετυχαίνει το 2ο γκολ της συνάντησης. Παρόλα αυτά ο ρυθμός του αγώνα δεν έπεσε με τις δύο ομάδες να συνεχίζουν το κυνήγι των γκολ. Οι γηπεδούχοι στάθηκαν αρκετά άτυχοι αλλά και αναποτελεσματικοί καθώς δεν κατάφεραν να αξιοποιήσουν κάποιες κλασσικές ευκαιρίες που δημιούργησαν. Στο 71’ η ομάδα του Σωτήρη Μαυροδήμου έμεινε με έναν παίχτη λιγότερο μετά την αποβολή του Έλκα με 2η κίτρινη κάρτα. Το τελικό 0-3 έγραψε ο Μισράσι στο τελευταίο λεπτό του αγώνα.Το παιχνίδι ήταν πολύ όμορφο και όσοι φίλαθλοι βρέθηκαν στο γήπεδο σίγουρα απόλαυσαν πολύ καλό θέαμα. Η Αλεξάνδρεια πήρε δίκαια τη νίκη.




ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
4η αγωνιστική
Φλώρινα-ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ: 0-3
Κοζάνη-ΕΝΩΣΗ ΑΠ.Π.: 3-1
ΑΓΚΑΘΙΑ-Λόφοι Φλ.: 4-0
Δεσκάτη-Σιάτιστα: 0-2
Φούφας-Βατανιακός: 1-2
Αργος Ορ.-Κομνηνά: 1-7
Σβορώνος-ΑΕΠ Γρ.: 2-1


Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ 12
2. Κοζάνη 10
- Βατανιακός 10
4. Κομνηνά 9
- Σβορώνος 6
6. ΑΓΚΑΘΙΑ 8
7. Σιάτιστα 7
8. Φλώρινα 5
9. Φούφας 4
10. ΑΕΠ Γρ. 3
11. Λόφοι Φλ. 1
- Αργος Ορ. 1
13. ΕΝΩΣΗ ΑΠ.Π. 0
- Δεσκάτη 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: