Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2010

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ ΤΟΥ Γ.Α.Σ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ Α΄ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΕΚΑΣΚΕΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ώρα 18.00 Δ.Α.Κ. ΓΑΛΑΤΑΔΩΝ
Α.Σ. ΑΕΚ ΚΑΡΥΩΤΙΣΣΑΣ - ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ»
Τελικό αποτέλεσμα 50 – 76 (13 – 17), (13 - 17), (10 – 23), (14 – 19)

Αθανασιάδης Π. – Κυριακού Ζ. (προπονητές), Λιόλιος 11 (2/3π), Παπαγερίδης 4, Στογιαννόπουλος 5, Μπαλιάκας Κ. 7, Αβραμίδης Ν. 12 (2/3π), Παντοφλίδης Π. 7, Νικολόπουλος Γρ. 18 (2/3π), Πουρλιοτόπουλος Β. 10 (2/3π), Παράσχου 2, Γιοβανόπουλος Δ., Πουαρίδης Γ.
Διαιτητές: Παπαδόπουλος Θ. – Μελανίδης Μ.
Με εύκολη νίκη συνέχισε τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις η ομάδα του ΓΑΣ αφού στον αγώνα για την 2η αγωνιστική του Β΄ γύρου του πρωταθλήματος καλαθοσφαίρισης ανδρών ΕΚΑΣΚΕΜ της Α΄ κατηγορίας, που έγινε το απόγευμα του Σαββάτου στο κλειστό των Γαλατάδων, επιβλήθηκε με τελικό σκορ 76 – 50 της ομάδας από την Καρυώτισσα Γιαννιτσών. Με τη νίκη αυτή η ομάδα μας συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη θέση του βαθμολογικού πίνακα με καλύτερη διαφορά πόντων από την ομάδα της Αξιούπολης.
Οι παίκτες του κ. Αθανασιάδη, που είχαν να αντιμετωπίσουν μία από τις σχετικά αδύναμες ομάδες του πρωταθλήματος, μπήκαν με διάθεση και δυνατά στο παιχνίδι επιβάλλοντας το ρυθμό τους και χτίζοντας συνεχώς μια σημαντική διαφορά δεν επέτρεψαν σε κανένα σημείο τους αντιπάλους τους να αμφισβητήσουν την ανωτερότητα τους. Η σοβαρότητα με την οποία οι παίκτες αντιμετώπισαν το παιχνίδι έδωσε τη δυνατότητα στον προπονητή κ. Αθανασιάδη να δοκιμάσει διάφορες τακτικές και σχήματα προετοιμάζοντας την ομάδα για τα δύσκολα παιχνίδια που ακολουθούν αρχής γενομένης από το ερχόμενο Σάββατο που η ομάδα μας αντιμετωπίζει τη Μελίκη στο τοπικό ντέρμπι.
Από την ομάδα του ΓΑΣ που οι παίκτες του μοιράστηκαν το χρόνο συμμετοχής πρώτος σκόρερ με 18 πόντους και πάρα πολύ καλή απόδοση ο Νικολόπουλος. Πολύ καλή η παρουσία των Λιόλιου, Παπαγερίδη, Μπαλιάκα και Πουρλιοτόπουλου ενώ διάθεση έδειξαν οι Στουγιαννόπουλος, Αβραμίδης και Παντοφλίδης αλλά και οι νεαροί παίκτες Παράσχου, Γιοβανόπουλος και Πουαρίδης για το χρονικό διάστημα που τους έδωσε την ευκαιρία ο προπονητής του και αγωνίστηκαν. Χαρακτηριστικό της φετινής ομάδας ο πλουραλισμός που διαθέτει στο σκοράρισμα γεγονός που της επιτρέπει κάθε αγωνιστική να έχει διαφορετικούς παίκτες που την οδηγούν επιθετικά και αναδεικνύονται πρώτοι σκόρερς.

Επίσης το Σάββατο 13 Φεβρουαρίου 2010 στο κλειστό γυμναστήριο της Αριδαίας η ομάδα του ΓΑΣ στον εξ’ αναβολής αγώνα για την 1η αγωνιστική του Β΄ γύρου νίκησε το Φ.Ο. Σωσσάνδρας με 84-53.



2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ώρα 16.00 Δ.Α.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» - Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ
Τελικό αποτέλεσμα 0 – 3 Διάρκεια 70΄
Τελικό αποτέλεσμα 0 – 3 (14 – 25), (20 – 25), (10 – 25), Διάρκεια 70΄

Τσαγκαλίδης Επαμεινώνδας –Μυλωνάς Αργύρης (προπονητές) – Χόκια Ε., Γιαννοπούλου Μ., Τζουβάρα Σ., Καραγκιοζοπούλου Ε., Χατζοπούλου Δ., Θεοδωρακοπούλου Β., Καραβιώτη Ν., Δρίζη Ε., Δρένου Ν., Κυριαζοπούλου Ε. Δάμκαλη Α. Πουαρίδου (λίμπερο) Μπλαχάβα (λίμπερο).

Προσπάθησαν στο παιχνίδι της Κυριακής απέναντι στην πιο έμπειρη, με μεγαλύτερες ηλικιακά παίκτριες και σαφώς καλύτερη ομάδα του Μ. Αλέξανδρου Γιαννιτσών σε επίπεδο παγκορασίδων και τελικά οι μικρές του κ. Τσαγκαλίδη έχασαν με 3-0 σετ.
Η ομάδα εμφανίστηκε αρκετά βελτιωμένη συγκριτικά με τα προηγούμενα της παιχνίδια και όλες οι παίκτριες που αγωνίστηκαν, άλλες περισσότερο άλλες λιγότερο, έδειξαν ότι έχουν όλες τις δυνατότητες και τα εφόδια που χρειάζονται να δημιουργήσουν το δικό τους όνομα στο βόλεϊ της Αλεξάνδρειας.
Αυτό που φαίνεται ότι λείπει από την ομάδα είναι μία ηγετική φυσιογνωμία που θα την σηκώσει στις πλάτες της και θα βοηθήσει και τις υπόλοιπες να παίξουν απελευθερωμένα και να αποδώσουν όσο το δυνατόν καλύτερα, αυτό φάνηκε κυρίως στο δεύτερο σετ όπου η ομάδα μας προηγήθηκε με 20-19 και εκεί δεν άντεξαν στην πίεση. Παρόλα αυτά όμως και το γεγονός ότι αυτή η ομάδα ουσιαστικά είναι μία καινούργια ομάδα με τις περισσότερες από τις αθλήτριες να πρωτοεμφανίζονται σε επίσημους αγώνες και να αποτελεί αυτή η αγωνιστική περίοδος την πρώτη στην αθλητική τους σταδιοδρομία αφήνει για το μέλλον περιθώρια αισιοδοξίας και ελπίδες ότι οι μικρές θα συνεχίσουν την παράδοση που έχουν δημιουργήσει στο χώρο οι μεγαλύτερες αθλήτριες του τμήματος.


3. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΚΥΡΙΑΚΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2010 ώρα 18.00 Δ.Α.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» - ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
Τελικό αποτέλεσμα 3 – 0 (25 – 23), (25 – 10), (25 – 12), Διάρκεια 60΄

Μυλωνάς Αργύρης, Τσαγκαλίδης Επαμεινώνδας (προπονητές) – Στογιαννοπούλου, Παπαεμμανουήλ Κ., Γιαγκούση Κ., Θεοδωρακοπούλου Μ., Κυνηγοπούλου Ελ., Παπαδοπούλου Ελ., Σβέδρακ Ν. , Τσιβοπούλου (λίμπερο), Χόκια Ελ., Γιαννοπούλου Μ., Περηφανοπούλου Θ..
Στον αγώνα, που έγινε το απόγευμα της Κυριακής στο κλειστό της πόλης μας οι γυναίκες του ΓΑΣ πήραν τη νίκη κερδίζοντας την ομάδα του ΠΙΕΡΙΚΟΥ με 3-0 σετ.
Στο παιχνίδι αυτό, απέναντι στην ανανεωμένη τη φετινή χρονιά ομάδα της Κατερίνης, η ομάδα εμφανίστηκε μετά από καιρό σχετικά πλήρης (έλειπαν μόνο οι αθλήτριες που είναι μαθήτριες της Γ΄ Λυκείου), γεγονός που στο πρώτο σετ δημιούργησε κάποια μικρά προβλήματα συνοχής, με αποτέλεσμα την άνετη επικράτηση με 3-0 σετ.
Η ύπαρξη των πολλών παικτριών στον πάγκο και η διάθεση τους έδωσαν λύσεις στον προπονητή κ. Μυλωνά που τις διαχειρίστηκε πολύ σωστά και κατά διαστήματα η ομάδα απέδωσε βόλεϊ υψηλού επιπέδου αποσπώντας το χειροκρότημα των αρκετών θεατών που παρακολούθησαν το παιχνίδι.
Σχεδόν αλάνθαστη η Παπαεμμανουήλ που φέτος δείχνει μεγάλη ωριμότητα στο παιχνίδι της. Πολύ καλή παρουσία από την τριάδα Στογιαννοπούλου, Θεοδωρακοπούλου Μ. και Γιαγκούση τις οποίες αξιοποιεί άριστα ο προπονητής τους κατά περίσταση, τις δύο πρώτες ως πασαδόρο-διαγώνιο και τη Γιαγκούση ως διαγώνιου στην μπροστινή ζώνη στη θέση της Στογιαννοπούλου με τη Θεοδωρακοπούλου να αναλαμβάνει σε αυτή την περίπτωση την οργάνωση του παιχνιδιού. Με καλή διάθεση, κυρίως στον επιθετικό τομέα, οι ακραίες Παπαδοπούλου Ελ. και Κυνηγοπούλου Ελ. είχαν εντυπωσιακά τελειώματα των φάσεων. Θετική για μία ακόμη φορά η Περηφανοπούλου που αυτή τη φορά ο προπονητής της τη χρησιμοποίησε στη θέση της κεντρικού και με την αλλαγή της στο 16-21 του πρώτου σετ στη θέση της Γιαννοπούλου βοήθησε στην ανατροπή του σκορ και την κατάκτηση του, και συνέχισε το ίδιο καλά και στο επόμενο διάστημα. Η κεντρικός Σβέδρακ τελείωσε όλες τις φάσεις στο φιλέ ενώ καλή ήταν και η μικρότερη Γιαννοπούλου Μ. που δείχνει όμως υπερβολικά αγχωμένη και δεν βγάζει έτσι τις πραγματικές της δυνατότητες. Πολύ καλή και η λίμπερο Τσιβοπούλου που με την υποδοχή της διευκόλυνε την οργάνωση του παιχνιδιού. Επίσης ένα στοιχείο στο οποίο πρέπει να σταθούμε είναι το πολύ καλό και αποτελεσματικό σέρβις που παρουσίασε μετά από πολύ καιρό η ομάδα και το οποίο αποτελούσε τα προηγούμενα χρόνια ένα από τα δυνατά της όπλα.

ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» ΤΜΗΜΑ ΠΑΛΗΣ

Το διήμερο Πέμπτη 11 και Παρασκευή 12 Φεβρουαρίου 2010 διεξήχθηκε στη Λάρισα η Β΄ φάση των σχολικών αγώνων Γυμνασίων και Λυκείων στα αγωνίσματα της Ελεύθερης και της Ελληνορωμαϊκής πάλης.
Στους αγώνες συμμετείχαν μαθητές του ΤΑ.Δ. του 2ου Γυμνασίου Αλεξάνδρειας οι οποίοι τυχαίνει να είναι και αθλητές του τμήματος πάλης του Συλλόγου καθοδηγούμενοι από τον καθηγητή Φυσικής Αγωγής – προπονητή κ. Αμπατζή Βασίλειο.
Οι αθλητές στους αγώνες έφεραν τα παρακάτω αποτελέσματα – διακρίσεις:
ΓΥΜΝΑΣΙΑ Μεγάλη Κατηγορία (έτος γεν. 1995)
Κατηγορία 59 κ.: ΤΣΙΒΟΥΛΑΣ-ΛΑΖΟΓΚΑΣ ΔΗΜ. 2η θέση (αργυρό μετάλλιο)
ΘΥΜΙΟΠΟΥΛΟΣ ΣΠΥΡΙΔΩΝ 4η θέση
Κατηγορία 66 κ.: ΠΙΠΙΛΙΑΡΙΔΗΣ ΚΩΝ/ΝΟΣ 5η θέση
Κατηγορία 73 κ.: ΠΛΑΣΤΑΡΑΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)
ΓΥΜΝΑΣΙΑ Μικρή Κατηγορία (έτος γεν. 1996, 1997)
Κατηγορία 66 κ.: ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΘΩΜΑΣ 5η θέση
Κατηγορία 73 κ.: ΛΥΜΠΕΡΑΚΗΣ ΣΤΥΛΙΑΝΟΣ 3η θέση (χάλκινο μετάλλιο)
ΛΑΚΑΣΑΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ 5η θέση

Επίσης στους αγώνες συμμετείχαν χωρίς να πετύχουν κάποιο καλό πλασάρισμα και οι 1. ΚΙΡΤΣΟΓΛΟΥ ΠΑΣΧ., 2. ΓΙΩΤΑΣ ΘΕΟΔ., 3. ΔΕΛΑΝΤΩΝΗΣ ΑΛΕΞ.


Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΣΑΒΒΑΤΟ 27 ΦΕΒ 2010 18.00 μ.μ. ΔΑΚ 2ου ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΓΑΣ ΜΕΛΙΚΗΣ
ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΝΔΡΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒ 2010
ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΡΕΠΟ
ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ

ΚΥΡΙΑΚΗ 28 ΦΕΒ 2010 19.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ
ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΣΤΕΡΙΝΗΣ – ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ
ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ


ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ & ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: