Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2009

Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟΥ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ

1. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΑΙΔΩΝ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΚΑΣΚΕΜ
ΚΥΡΙΑΚΗ 18 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ώρα 10.00 Δ.Α.Κ. «AΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»
ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» - Α.Ο.Κ. ΒΕΡΟΙΑΣ
Τελικό αποτέλεσμα 62 – 86 (15-22), (12-18),(15-21),(20-25)

Κυριακού Ζήσης (προπονητής) Κιουρτσίδης 14, Κυριακού 2 , Παράσχου 19, Τσιλιόπουλος 5, Γιοβανόπουλος, Νοτόπουλος 4, Πουαρίδης 7, Τσιμόπουλος 2, Ρουσόπουλος 3, Ζήνας, Συρόπουλος , Χαλαστάνης 9.
Δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στο ύψος των περιστάσεων η παιδική ομάδα του ΓΑΣ απέναντι στην ομάδα του ΑΟΚ Βεροίας από τον οποίο ηττήθηκε με 86-62.
Οι παίκτες της ομάδας δεν έφτασαν στο ύψος προηγούμενων εμφανίσεων και ήταν αναγκασμένοι από την αρχή να κυνηγούν το σκορ απέναντι σε μία πολύ καλά οργανωμένη και πειθαρχημένη ομάδα, με καλή κυκλοφορία και επιθετικές επιλογές, και η οποία στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχε και πολύ υψηλά ποσοστά ευστοχίας..
Από την ομάδα, που στερήθηκε ουσιαστικά τη βοήθεια των τραυματιών Τσιάρτα και Συρόπουλου, προσπάθησαν και ανταποκρίθηκαν μερικά στις απαιτήσεις ενός δύσκολου αγώνα οι Παράσχου και Κιουρτσίδης. Οι υπόλοιποι παίκτες δεν μπόρεσαν να ακολουθήσουν το ρυθμό του παιχνιδιού, απέναντι σε μία ομάδα η οποία έδειχνε να υπερτερεί σημαντικά στον τομέα της φυσικής κατάστασης, αφού έτρεχε περισσότερο, όπως επίσης και στην ατομική τεχνική.

2. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΙΝΙ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΚΑΣΚΕΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ώρα 12.30 Δ.Α.Κ. «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ»
ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» - ΚΕΡΑΥΝΟΣ ΑΣΠΡΟΥ
Τελικό αποτέλεσμα 20 - 0

Κυριακού Ζήσης (προπονητής) Τόκας Κ., Βουλτσινός Π, Αλμπάνης Ι. , Ρούπας Α. , Θεοφρονιδης Θ., Σιδηρόπουλος Ι., Μπαμπίνας Ε. , Γκιουρτζής Σ. , Περνετζής Β. , Κούγκας Θεμ. , Βουλτσινός Χ. , Ματράκας Α. , Χρυσικός Ξ.
Χωρίς να κουραστούν οι μικροί του ΓΑΣ πήραν τους βαθμούς της νίκης απέναντι στην ομάδα του ΑΣΠΡΟΥ η οποία δεν κατέβηκε να αγωνιστεί αφού έχει αποχωρήσει από τη συνέχεια του πρωταθλήματος.

3. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2009 ώρα 14.00 Δ.Α.Κ. «ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ»
«ΠΑΝΘΕΟΝ» ΛΙΤΟΧΩΡΟΥ - ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ»
Τελικό αποτέλεσμα 0 – 3 (11 – 25), (16 – 25), (9 – 25) Διάρκεια 65΄

Τσαγκαλίδης Επαμεινώνδας – Χόκια Ε., Κούγκα Α., Σωτηριάδου Π., Γιαννοπούλου Α., Ηλία Δ., Πουαρίδου Α. (λίμπερο), Καραβιώτη Ν., Σιδηροπούλου Ι.
Στον αγώνα του Σαββάτου στο Λιτόχωρο οι παγκορασίδες κέρδισαν την τοπική ομάδα με 3-0 σετ.
Η νίκη για την ομάδα του κ. Τσαγκαλίδη η οποία ήρθε πολύ εύκολα, ήταν η πρώτη φετινή και έτσι έδωσε τη σχετική χαρά στα κορίτσια και στον προπονητή τους. Η ομάδα έδειξε από την αρχή, παρά τις ελλείψεις, πολύ καλή αγωνιστική συμπεριφορά, διάθεση και πίστη και πιστεύουμε ότι κατάφερε, εκτός από τη νίκη, να διώξει το άγχος με το οποίο αγωνίζονταν μέχρι τώρα και να φέρει περισσότερη αυτοπεποίθηση για τις δυνατότητες τους στις παίκτριες.
Ασφαλώς και ο τρόπος με τον οποίο οι υπεύθυνοι προπονητές χειρίζονται αυτά τα κορίτσια, τα περισσότερα από τα οποία έχουν πολύ λίγες αγωνιστικές εμπειρίες, οι γνώσεις τους και ο ζήλος και η όρεξη που δείχνουν στο τρόπο που δουλεύουν θα φέρουν αρκετά κορίτσια στο γήπεδο ώστε να ενισχύσουν το τμήμα αλλά και να τονώσουν τον αθλητισμό στην πόλη μας.

4. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΣΑΒΒΑΤΟ 24 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ώρα 16.00 Δ.Α.Κ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ
ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ» - Γ.Σ. ΚΟΖΑΝΗΣ
Τελικό αποτέλεσμα 2 – 3 (10 – 25), (25 – 15), (29 – 27), (23 – 25) & (12 – 15) Διάρκεια 135΄


Μυλωνάς Αργύρης (προπονητής) – Στογιαννοπούλου, Περηφανοπούλου, Παπαεμμανουήλ, Τσιβοπούλου, Τόζογλου, Γελαστοπούλου, Παπαδοπούλου Ξαν., Ζγκούρα (λίμπερο), Θεοδωρακοπούλου, Παπαδοπούλου Ελ., Κυνηγοπούλου Ε. Σβέδρακ,
Στον αγώνα ντέρμπυ μεταξύ των δύο καλύτερων ουσιαστικά ομάδων του πρωταθλήματος η ομάδα των γυναικών του ΓΑΣ ηττήθηκε με 2-3 σετ από την ομάδα της Κοζάνης και ταυτόχρονα έχασε την ευκαιρία να μπει δυνατά στο κυνήγι της πρώτης θέσης και να δώσει άλλο χρώμα στο πρωτάθλημα.
Αρνητικός πρωταγωνιστής, για μια ακόμη φορά σε παιχνίδι της ομάδας μας, υπήρξε η διαιτησία που με τις λανθασμένες υποδείξεις ουσιαστικά καθόρισε το τελικό αποτέλεσμα. Ασφαλώς και οι παίκτριες της ομάδας θα μπορούσαν να είχαν πάρει αυτές τη νίκη εάν σε κρίσιμα σημεία κυρίως του τέταρτου σετ έδειχναν περισσότερο αποφασιστικές και είχαν καθαρότερο μυαλό.
Στο συγκεκριμένο παιχνίδι η ομάδα παρουσιάστηκε αδικαιολόγητα αγχωμένη στο πρώτο σετ το οποίο χάθηκε από τις πολλές λανθασμένες επιθετικές επιλογές. Στη συνέχεια οι παίκτριες έδειξαν να αφυπνίζονται και κατάκτησαν με μεγάλη ευκολία το δεύτερο σετ. Από κει και μετά τυχεροί ήταν οι φίλαθλοι οι οποίοι παρακολούθησαν ένα πολύ καλό αγώνα με έντονες διακυμάνσεις στο σκορ και πολλές καλές ενέργειες και από τις δύο ομάδες που επιβεβαίωναν τις δυνατότητες τους.
Η ήττα που σκόρπισε την απογοήτευση στα πρόσωπα των παικτριών και του προπονητή τους εκτός από τα διαιτητικά λάθη οφείλεται και στην αδυναμία της ομάδας να τελειώσει κάποιες εύκολές φάσεις που θα έκτιζαν μια διαφορά και θα της έδιναν το σχετικό πλεονέκτημα στο κυνήγι της νίκης.
Ενώ για πρώτη φορά φέτος η ομάδα έδειξε πολύ καλό πρόσωπο στην αμυντική της συμπεριφορά κυνηγώντας πολλές μπάλες η όχι καλή μέρα που βρέθηκαν στην επίθεση τα θεωρητικά ατού της δεν της επέτρεψαν να πανηγυρίσει τη νίκη. Συγκινητική η παρουσία της Παπαεμμανουήλ, η οποία παρ’ ότι αγωνιζόταν με πυρετό αποτελούσε την πιο αξιόπιστη επιθετική λύση και κρατούσε την ομάδα στις πλάτες της. Καλή η παρουσία των δύο κεντρικών Παπαδοπούλου Ξ. και Γελαστοπούλου Ρ. που κέρδισαν πολλές μάχες στο φιλέ. Πολύ αποτελεσματική στις αμυντικές της προσπάθειες η Τσιβοπούλου που όμως θα μπορούσε να ολοκληρώσει την θετική της παρουσία με καλύτερες επιθετικές ενέργειες. Με πολλές καλές στιγμές στην υποδοχή η λίμπερο Ζγκούρα. Δεν πήρε τους πόντους που θα ήθελε η ομάδα από την Τόζογλου (πόντους που έπαιρνε σε άλλα παιχνίδια) γεγονός που ανάγκασε την αρχηγό Στογιαννοπούλου να ψάχνει άλλες επιθετικές λύσεις πι δύσκολες που δεν έφερναν πάντα το επιθυμητό αποτέλεσμα. Θετικές ήταν και οι υπόλοιπες παίκτριες για όσο διάστημα αγωνίστηκαν.
Μπορεί η ήττα να στοίχισε και να απομάκρυνε την ομάδα από το στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν πρέπει να καταβάλει τις παίκτριες οι οποίες θα πρέπει απελευθερωμένες πλέον από το άγχος του πρωταθλητισμού να επιδοθούν στο κυνήγι της δεύτερης θέσης που θα αποτελέσει βάση για τις μελλοντικές επιδιώξεις ατομικές και συλλογικές αφού οι δυνατότητες των παικτριών υπάρχουν και είναι μεγάλες.

5. ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΕΣΠΕΜ
ΚΥΡΙΑΚΗ 25 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2008 ώρα 16.00 Δ.Α.Κ. ΕΔΕΣΣΑΣ
ΠΑΣ «ΙΚΑΡΟΣ» ΕΔΕΣΣΑΣ - ΓΑΣ «ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ»
Τελικό αποτέλεσμα 1 – 3 (28 – 26), (21 – 25), (19 – 25), (22 – 25) Διάρκεια 110΄

Μυλωνάς Αργύρης (προπονητής) –, Παπαδοπούλου Ξαν. Θεοδωρακοπούλου, Γιαννοπούλου, Σβέδρακ, Παπαδοπούλου Ελ., Γελαστοπούλου Ρ., Χόκια, Ζγκούρα (λίμπερο), Πολίτη, Κούγκα Α., Πουαρίδου Α.
Στον αγώνα της Κυριακής στην Έδεσσα με την ομάδα του Ίκαρου η ομάδα των κορασίδων πήρε τη νίκη με 3-1 σετ παρουσιάζοντας ένα αγωνιστικό πρόσωπο με καλές και κακές στιγμές.
Ο προπονητής κ. Μυλωνάς ξεκίνησε με μία έκπληξη δίνοντας θέση βασικής στην Μαριάννα Γιαννοπούλου ως δώρο γενεθλίων και σαν ανταμοιβή της πολύ καλής προσπάθειας που καταβάλει στο μικρό διάστημα που είναι στην ομάδα και της συνολικής της συμπεριφοράς. Επίσης και η Πολίτου πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής. Τελικά το σετ κατέληξε στη γηπεδούχο ομάδα η οποία στάθηκε συνολικά καλύτερα σε αυτό το διάστημα. Στη συνέχεια ο προπονητής χρησιμοποίησε τη βασική του εξάδα και επανήλθαν οι ισορροπίες στο παιχνίδι με την ομάδα μας να κερδίζει τα επόμενα σετ παρουσιάζοντας μάλιστα ένα καταπληκτικό πρόσωπο στο τρίτο σετ όπου μετέτρεψε το 0-8 σε 16-10 υπέρ της αποσπώντας και το θαυμασμό των φιλάθλων της τοπικής ομάδας που είχαν αρχίσει να γεμίζουν το γήπεδο για τον αγώνα μπάσκετ που θα ακολουθούσε μεταξύ της τοπικής ομάδας και της ομάδας μας για το πρωτάθλημα της Γ΄ Εθνικής. Αυτό ήταν και το διάστημα το οποίο θα πρέπει να κρατήσουν οι παίκτριες της ομάδας μας, γιατί φανέρωσαν σε αυτό τις ανεξάντλητες δυνατότητες τους και τις μεγάλες τους δυνατότητες.
Από την εμφάνιση θα πρέπει να σταθούμε στην εντυπωσιακή παρουσία της Γελαστοπούλου Ρ. ενώ και οι υπόλοιπες παίκτριες είχαν αρκετές καλές στιγμές έδειξαν όμως σε αρκετά σημεία να υποτιμούν τις δυνατότητες του αντιπάλου γεγονός που δεν τις επέτρεψε να έχουν συνέχεια στην συνολική τους απόδοση


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΩΝ

ΟΜΑΔΑ ΒΑΘΜΟΙ
1 ΓΣ ΚΟΖΑΝΗΣ Σ 23

2 ΣΦΚ ΠΙΕΡΙΚΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 22
3 ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ 22
4 ΓΣ ΓΡΕΒΕΝΩΝ 17
5 ΑΣ ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ 14
- ΦΣ ΑΡΙΩΝ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ 14
6 ΠΑΣ ΙΚΑΡΟΣ ΕΔΕΣΣΑΣ 11
8 ΑΣ ΜΙΛΩΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 11
9 ΓΑΣ ΑΡΧΕΛΑΟΣ ΚΑΤΕΡΙΝΗΣ 3

10 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΦΛΩΡΙΝΑΣ ΑΠΟΒ
11 ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ


Η ΦΛΩΡΙΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ -3 ΒΑΘΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΜΗΔΕΝΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΕ
Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΣΚΥΔΡΑΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ


ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝ 2009 - 14.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΝΙΚΗ ΑΙΓΙΝΙΟΥ - ΒΟΛΕΙ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΣΑΒΒΑΤΟ 31 ΙΑΝ 2009 - 15.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ΒΕΡΟΙΑ: ΠΟΣΕΙΔΩΝ ΒΕΡΟΙΑΣ -ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ - ΒΟΛΕΪ ΓΥΝΑΙΚΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒ 2009 - 16.00 μ.μ.
ΔΑΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ: ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΚΥΡΡΟΣ ΜΥΛΟΤΟΠΟΥ - ΒΟΛΕΪ ΚΟΡΑΣΙΔΩΝ
ΚΥΡΙΑΚΗ 1 ΦΕΒ 2009 - 10.00 π.μ.
ΔΑΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ : ΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑ – ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ - ΜΠΑΣΚΕΤ ΠΑΙΔΩΝ



ΦΙΛΑΘΛΟΙ ΔΩΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΗ ΧΑΡΑ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
ΤΟ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑ ΣΑΣ ΔΕΝ ΚΟΣΤΙΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ & ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΡΙΕΣ ΜΑΣ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: